Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groene curry met kip en paksoi
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groene curry met kip en paksoi
Stap 1
Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de paksoi in grove stukken. Pel en hak de knoflook fijn en hak de koriander grof. Snijd de kip in dunne reepjes. Snijd de limoen in parten.
Stap 2
Verhit een scheut olijfolie in een wok en bak hierin de kipreepjes tot ze bruin zijn. Doe de knoflook, ui en paksoi erbij en bak kort mee. Roer de currypasta erdoor en laat 2 minuten meebakken. Giet de kokosmelk erbij, roer goed door en breng aan de kook. Voeg de doperwten toe en laat de curry 2 minuten sudderen. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Stap 3
Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel de noedels over 4 diepe borden of kommen en schep hier de groene curry over. Garneer met de koriander en serveer met de partjes limoen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie616 kcal
- Eiwit25.8 g
- Koolhydraten59.2 g
- Vet29.5 gWaarvan verzadigd20.9 g