Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Griesmeelkoekjes met pistache-parfait
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Griesmeelkoekjes met pistache-parfait
Stap 1
Verwarm de oven voor op 160ºC. Vorm 12 balletjes van het deeg en leg ze met tussenruimte op de bakplaat. Bak de koekjes in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin. Neem ze uit de oven en bedruppel direct met de siroop. Laat de koekjes afkoelen tot lauwwarm.
Stap 2
Neem vlak voor het serveren de glaasjes met parfait uit de diepvries en doop ze in heet water. Stort de parfait op 4 bordjes en leg 3 koekjes erbij. Lekker met koffie.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
- - vershoudfolie
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie1780 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten225 g
- Vet86 gWaarvan verzadigd50 g