Griekse courgettekoekjes
Ingrediënten
Bereidingswijze Griekse courgettekoekjes
Stap 1
Bedek een kom met een schone theedoek en rasp de courgettes op een grove rasp erboven. Voeg ¼ tl zout toe en vouw de theedoek over de courgette heen.
Stap 2
Knijp zoveel mogelijk vocht uit de courgette door de theedoek strakker eromheen te draaien.
Stap 3
Snipper de ui. Snijd de munt en dille fijn. Verkruimel de feta. Meng de ui, munt, feta, dille, 1 tl komijn, eieren en bloem door de courgette en breng op smaak met peper en zout.
Stap 4
Verhit 3 el olie in een koekenpan en schep er een paar lepels courgettemengsel in, duw plat en bak in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Keer halverwege. Laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 5
Bak zo ook de rest. Breng de yoghurt op smaak met de rest van de komijn, peper en zout en serveer bij de courgettekoekjes om te dippen. Lekker met een schijfje citroen.