Grand’italia lasagne al forne
Ingrediënten
Bereidingswijze Grand’italia lasagne al forne
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de winterpeen en snijd in blokjes. Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
Stap 2
Snijd de peterselie fijn. Verhit de olie in een pan en bak hierin het gehakt rul.
Stap 3
Voeg de knoflook, ui, wortel en de peterselie toe en bak al omscheppend ca. 2 minuten op hoog vuur.
Stap 4
Voeg de Sugocasa Piccante toe, roer goed door en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat 30 minuten zachtjes sudderen.
Stap 5
Vet een ovenschaal in met olie en rasp de kaas. Leg een laag lasagnebladen op de bodem van de ovenschaal.
Stap 6
Verdeel hierover een laagje gehaktsaus gevolgd door een laagje Besciamella.
Stap 7
Leg vervolgens de volgende lasagnebladen gekruist op de eerdere lasagnebladen met saus. Ga zo door en eindig met een laagje Besciamella.
Stap 8
Bestrooi met de Parmezaanse kaas. Bak de lasagne in de oven in ± 30 minuten goudbruin en gaar.
