Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gourmetgerecht: Kabeljauw in rauwe ham
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gourmetgerecht: Kabeljauw in rauwe ham
Stap 1
Halveer de citroen en snijd van elke helft 4 flinterdunne plakjes. Pers de rest van de citroen uit. Snijd de kabeljauwfilet in 8 vierkantjes van 4 x 4 cm. Wrijf de stukken vis in met citroensap, zout en versgemalen peper.
Stap 2
Strooi de kruiden over de stukken vis en leg op elk stuk vis een plakje citroen. Spreid over elk stuk vis een plakje ham uit. Keer de stapeltjes om en verpak de vis netjes in de ham. Leg de vis in ham op een schaal.
Stap 3
Verwarm een beetje olijfolie in een gourmetpannetje en bak de vispakketjes in 5-6 minuten net gaar en aan beide kanten bruin.
Aanvullende benodigdheden
- - gourmetstel
Voedingswaarden
- Energie60 kcal
- Eiwit8 g
- Vet3 gWaarvan verzadigd1 g
Trefwoorden
