Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Goulash met wortel en rijst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Goulash met wortel en rijst
Stap 1
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een braadpan en bak het de runderpoulet in circa 3 minuten rondom goudbruin.
Stap 2
Schep met een schuimspaan uit een pan en houd apart.
Stap 3
Bak in het achtergebleven bakvet de hutspotgroenten 5 minuten op hoog vuur. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, knoflook en karwijzaad toe en roerbak 3 minuten.
Stap 4
Voeg het vlees, de tomatenblokjes, bouillonblokje en 300 ml water toe en breng aan de kook.
Stap 5
Laat 2 uur zachtjes stoven met de deksel op de pan. Roer regelmatig door.
Stap 6
Neem de deksel van de stoofpan en laat de goulash nog 30 minuten inkoken.
Stap 7
Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 8
Snijd de peterselie fijn en schep door de rijst. Breng de goulash op smaak met peper en zout en serveer met de rijst.
