Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Goulash met krieltjes en kruidenroom
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Goulash met krieltjes en kruidenroom
Stap 1
Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de salamireepjes. Schep het vlees uit de pan.
Stap 2
Voeg de rest van de olie bij het bakvet en bak hierin het varkensvlees rondom lichtbruin.
Stap 3
Laat de ui, sperziebonen en paprika's even meebakken. Meng de paprikapoeder erdoor en voeg de tomatenblokjes met sap en de bouillon toe. Stoof zachtjes 20 minuten.
Stap 4
Voeg de laatste 5 minuten de krieltjes en salami toe. Maak op smaak met zout en peper.
Stap 5
Meng de peterselie of bieslook door de crème fraîche. Schep de goulash in warme diepe borden met in het midden een lepel kruidenroom.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie655 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten34 g
- Vet43 gWaarvan verzadigd20 g
Trefwoorden
