Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gnocchi uit de oven
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gnocchi uit de oven
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C.
Stap 2
Week de gnocchi 3 minuten in een schaal met kokend water en giet af. Verdeel de gnocchi over de ovenschaal en bak 10 minuten in de oven. Los in een ruime kom een derde van de bouillontablet op in 150 ml kokend water. Schep om met de boerenkool.
Stap 3
Leg de boerenkool bij de gnocchi en schenk er de bouillon over. Schep om en verdeel de tomaten over de ovenschaal. Verwijder het vel van de worsten en verdeel het vlees in stukken van 3 cm. Leg het saucijzenvlees in de ovenschaal. Breng op smaak met versgemalen peper.
Stap 4
Bak de ovenschaal 25 minuten in de oven, tot de bouillon verdampt is en de gnocchi goudkleurig. Schep halverwege om. Bestrooi met de pijnboompitten en plaats 10 minuten terug in de oven. Serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie487 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten24 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd12 g