Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gnocchi traybake met spruitjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gnocchi traybake met spruitjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Breng water aan de kook.
Stap 2
Week de gnocchi 3 minuten in een schaal met kokend water en giet af. Verdeel de gnocchi over de met bakpapier beklede bakplaat en bak 10 minuten in de oven.
Stap 3
Snijd intussen de rode kool in grove repen van 1,5 cm. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd in partjes van 0,5 cm. Maak de spruitjes schoon.
Stap 4
Schep in een ruime kom de rode kool, appel en spruitjes om met de olie, takjes tijm, zout en versgemalen peper. Verdeel over de ovenschaal bij de gnocchi en schep om.
Stap 5
Verlaag de oven temperatuur naar 200°C. Bak 25 minuten in de oven, verwijder de takjes tijm. Bestrooi de traybake met noten en serveer.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie409 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten43 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd3 g