Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gnocchi met saucijs, sperzieboon en pesto
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gnocchi met saucijs, sperzieboon en pesto
Stap 1
Breng een pan met water voor de sperziebonen en een pan met 4 liter water voor de gnocchi aan de kook. Snijd de uien in halve ringen.
Stap 2
Kook de sperziebonen in 10 minuten beetgaar. Verwarm een koekenpan met 2 el olijfolie en fruit de ui.
Stap 3
Snijd intussen de saucijzen open, verwijder het velletje en snijd het vlees in stukjes. Voeg het saucijzenvlees toe aan de uien en bak in 5 minuten rul.
Stap 4
Kook intussen de gnocchi in 2 minuten beetgaar. Giet af en voeg direct toe aan het saucijzenvlees.
Stap 5
Schep om en bak 5 minuten op hoog vuur. Voeg de sperziebonen en de pesto toe en warm door. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.