Gnocchi met chorizo en salietuinerwtjes
Ingrediënten
Bereidingswijze Gnocchi met chorizo en salietuinerwtjes
Stap 1
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verwijder het velletje van de chorizo en snijd het vlees in blokjes.
Stap 2
Verhit een hapjespan met 1 el boter en fruit de ui met de knoflook. Voeg de tuinerwten toe (houd 4 el apart) en bak de salie al omscheppend mee.
Stap 3
Pureer tot een gladde saus. Schep er de rest van de boter door. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Zet het vuur uit. Houd warm met het deksel op de pan.
Stap 4
Verhit intussen een koekenpan en bak de chorizo knapperig. Houd warm op een bord.
Stap 5
Bak in het achtergebleven bakvet de gnocchi met de rest van de tuinbonen al omscheppend knapperig.
Stap 6
Verdeel de knapperige gnocchi over 4 diepe borden en schep er de doperwtensaus, chorizo en doperwten op.
Stap 7
Schaaf krullen Parmezaanse kaas over de gnocchi en bestrooi met versgemalen peper.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie560 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten26 g
- Vet38 gWaarvan verzadigd20 g