Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gnocchi met boerenkool
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gnocchi met boerenkool
Stap 1
Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de boerenkool toe en roer tot deze is geslonken. Pers de knoflook erboven uit en voeg de chilivlokken toe. Bak samen nog 3 min.
Stap 2
Schenk 250 ml water erbij en stoof de boerenkool nog 10 min. met een deksel op de pan.
Stap 3
Breng intussen een andere pan met ruim water aan de kook. Voeg de gnocchi toe en kook 2-3 min. tot ze komen bovendrijven. Giet af.
Stap 4
Roer de tomatensaus en gnocchi door de boerenkool en warm alles een paar minuten door. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Serveer de gnocchi met mini-mozzarella en garneer met de basilicum.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie599 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten78 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd13 g