Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gnocchi in tomatensaus met pesto
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gnocchi in tomatensaus met pesto
Stap 1
Pel en snipper de ui en knoflook fijn. Halveer de cherrytomaten.
Stap 2
Verhit een pan met 3 el olijfolie op middelhoog vuur. Fruit de ui en de knoflook glazig.
Stap 3
Voeg de tomatenblokjes uit blik, cherrytomaten, Italiaanse kruiden en een snuf zout en peper toe en roer goed. Breng de saus aan de kook en laat 8 minuten inkoken.
Stap 4
Voeg de gnocchi toe, roer goed door en bak 2 minuten mee. Leg daarna de bolletjes mini mozzarella tussen de gnocchi in de pan en roer door. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verdeel het mengsel over 4 borden en schep met een lepel de verse pesto in de vorm van een S over de gnocchi en de saus.