Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gezonde kipsalon met zoete aardappel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gezonde kipsalon met zoete aardappel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de rode ui en snijd in dunne halve ringen. Snijd de komkommer in dunne plakken. Snijd de gegrilde paprika in repen.
Stap 2
Verdeel de zoete aardappelfriet over een met bakpapier beklede bakplaat en bak af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 3
Verhit intussen een pan met 2 el olijfolie en bak de kipdijreepjes in 5 minuten gaar.
Stap 4
Verdeel de zoete aardappelfriet over de borden en schep hier de kipdijreepjes, ijsbergsla, komkommer, gegrilde paprika en rode ui over.
Stap 5
Garneer de gezonde kapsalon met tzatziki en serveer.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie578 kcal
- Eiwit37.5 g
- Koolhydraten53.4 g
- Vet21.8 gWaarvan verzadigd6.8 g