Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gezonde banaan-ei-pannenkoekjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gezonde banaan-ei-pannenkoekjes
Stap 1
Doe de bananen, eieren en kaneel in een mixer of blender. Blend tot een glad beslag.
Stap 2
Verhit in een ruime koekenpan ½ el olie. Schep 2 bergjes beslag in de pan en bak de pannenkoekjes in 2 min. per kant lichtbruin en gaar.
Stap 3
Leg de pannenkoekjes op een bord en houd ze warm onder een deksel. Bak op dezelfde manier met de rest van de olie en het beslag nog 6 pannenkoekjes. Serveer ze warm of op kamertemperatuur.
Aanvullende benodigdheden
- - mixer
- - blender
Voedingswaarden
- Energie172 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten12 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd2 g