Gewokte pangasius met paprika en taugé
Ingrediënten
Bereidingswijze Gewokte pangasius met paprika en taugé
Stap 1
Snijd de pangasius in blokjes.
Stap 2
Hak de knoflook fijn.
Stap 3
Snijd de paprika in reepjes.
Stap 4
Breng een pan met ruim water en wat zout aan de kook.
Stap 5
Zet de oven op 70 °C en zet de borden erin.
Stap 6
Pers de limoen uit.
Stap 7
Meng de sojasaus, honing, knoflook en de helft van het limoensap in een kom.
Stap 8
Marineer de pangasius hier 5 minuten in.
Stap 9
Kook de witte rijst in het water zoals aangegeven op de verpakking.
Stap 10
Verhit een wok op hoog vuur, laat de helft van de olie hierin heet worden en bak de paprika 2 minuten.
Stap 11
Voeg de taugé toe en bak nog circa 3 minuten.
Stap 12
Leg de groenten op een warm bord uit de oven en zet het terug in de oven.
Stap 13
Haal een stuk keukenpapier door de wok en bak de pangasius circa 5 minuten in de resterende olie.
Stap 14
Doe ondertussen de Japanse mix in een doek en sla er een paar keer op met een steelpan.
Stap 15
Hak de koriander grof.
Stap 16
Serveer de rijst in een diep bord met daarop de groenten en pangasius.
Stap 17
Bestrooi met de koriander, de rest van het limoensap en Japanse mix.
