Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde zoete puntpaprika
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde zoete puntpaprika
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de puntpaprika’s en verwijder de zaadlijsten. Laat de tonijn uitlekken.
Stap 2
Pel en snijd de rode uien in halve ringen. Halveer de snoeptomaten en snijd de bosui in schuine ringen.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 4
Meng de rode ui, snoeptomaten, tonijn en de helft van de bosui door de couscous. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verdeel de couscous over de paprika’s. Plaats de paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 15 minuten in de oven.
Stap 6
Leg de paprika’s op de borden en garneer met de Griekse yoghurt en de rest van de bosui.