Gevulde paprika’s met kabeljauw
Ingrediënten
Bereidingswijze Gevulde paprika’s met kabeljauw
Stap 1
Halveer de rode paprika’s in de lengte en verwijder de zaadjes. Laat de stelen zitten. Leg de halve paprika’s in een hapjespan en schenk een klein beetje water op de bodem. Verwarm de paprika’s afgedekt tot ze beetgaar zijn.
Stap 2
Snijd de gele paprika in kleine blokjes en hak de oregano fijn. Meng in een kom 2 eetlepels citroensap met citroenrasp, olijfolie, paprikapoeder, tijm, oregano, zout en versgemalen peper.
Stap 3
Snijd de kabeljauw in blokjes van 1 cm en schep ze met de gele paprikablokjes door deze dressing.
Stap 4
Vul de paprika’s hoog op met het kabeljauwmengsel en zet ze naast elkaar in de ovenschaal.
Stap 5
Schenk de wijn of 100 ml water op de bodem van de ovenschaal en schuif de schaal in het midden van de oven. Schakel de oven in op 200°C en laat de gevulde paprika in 25-30 minuten gaar worden. Lekker met couscous.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie200 kcal
- Eiwit23 g
- Koolhydraten6 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd1 g