Gevulde paprika met vis en garnalen
Ingrediënten
Bereidingswijze Gevulde paprika met vis en garnalen
Stap 1
Zorg dat de roomkaas op kamertemperatuur is.
Stap 2
Rasp de citroen en pers deze uit.
Stap 3
Hak de dille fijn.
Stap 4
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 5
Snijd de paprika's in de lengte in en verwijder voorzichtig de zaadlijsten en zaadjes.
Stap 6
Leg de paprika's op de bakplaat en rooster ze in tien minuten bijna gaar.
Stap 7
Laat de paprika's omgekeerd uitlekken op keukenpapier.
Stap 8
Snijd zo nodig het vel van de zalmfilet en snijd de zalm en de kabeljauwfilet in blokjes van circa anderhalve cm.
Stap 9
Meng ze in een kom met de garnalen, citroenrasp, een eetlepel citroensap, de helft van de dille, olijfolie, wat zout en peper.
Stap 10
Klop in een kom de slagroom met de roomkaas, de rest van de dille, wat zout en peper met de handmixer luchtig.
Stap 11
Verwarm de oven weer tot 200°C.
Stap 12
Vet vier éenpersoons ovenschaaltjes in en leg de paprika's erin.
Stap 13
Vouw de paprika's open en schep het vismengsel erin.
Stap 14
Strijk het roomkaasmengsel over de hele lengte van de paprika uit.
Stap 15
Schuif de schaaltjes in de oven en bak de paprika's met vis in tien tot vijftien minuten gaar.
Stap 16
Neem de schaaltjes uit de oven en garneer de paprika's met een toef rucola.
