Gevulde paprika’s
Ingrediënten
Bereidingswijze Gevulde paprika’s
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en leg met de snijkant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat.
Stap 2
Besprenkel met 2 el olijfolie, peper en zout en rooster in 15 - 20 minuten gaar in de oven. Bak de ciabatta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 3
Verhit ondertussen een grillpan zonder olie of boter en gril de chipolata’s in 8 minuten gaar. Neem uit de pan en laat iets afkoelen.
Stap 4
Snijd ondertussen de tomaatjes in kwarten en de bosui in dunne ringetjes. Snijd de dadels in kleine stukjes en de munt in reepjes.
Stap 5
Snijd de worstjes in stukjes van 1 cm en meng met de tomaat, bosui, dadels, munt, rest van de olijfolie, ras el hanout, harissa, peper en zout.
Stap 6
Neem de paprika’s uit de oven en vul met de tomatensalade. Snijd de ciabatta in reepjes en serveer bij de gevulde paprika’s.
