Gevulde pannenkoeken met zelfgemaakte paddenstoelenragout
Ingrediënten
Bereidingswijze Gevulde pannenkoeken met zelfgemaakte paddenstoelenragout
Stap 1
Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan op middelhoge stand. Voeg de champignons toe en zet de warmtebron hoger. Bak tot de champignons lichtbruin zijn en het meeste vocht verdampt is.
Stap 2
Voeg dan de helft van de paprika, de ui en knoflook toe en bak circa 5 minuten.
Stap 3
Voeg 2 eetlepels peterselie en 2 eetlepels bloem toe en roer goed. Bak al roerend 2 minuten.
Stap 4
Giet de bouillon erbij en breng al roerend aan de kook. Blijf roeren tot de saus dikker is. Voeg de room toe en breng weer aan de kook. Roer tot alles goed gemengd is. Neem de pan van de warmtebron en roer dan de kaas erdoor.
Stap 5
Roer de rest van de bloem met de eieren en de helft van de melk glad. Voeg de overige melk en eventueel een snufje zout toe en roer weer glad. Verhit steeds wat boter in de koekenpan en bak zo 8 pannenkoeken van het beslag.
Stap 6
Schep de ragout op de pannenkoeken en bestrooi met de overige paprika en peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie660 kcal
- Eiwit32 g
- Koolhydraten50 g
- Vet35 gWaarvan verzadigd22 g