Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde omelet met vega-gehakt en bosui
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde omelet met vega-gehakt en bosui
Stap 1
Snijd elke bosui in 6 stukken. Halveer eventueel het dikkere, witte gedeelte. Klop de eieren los met de sojasaus, sesamolie en gember.
Stap 2
Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin 4 dunne omeletten van het eimengsel.
Stap 3
Verhit intussen de overige zonnebloemolie in een andere koekenpan en bak hierin de knoflook en bosui circa 3 minuten. Voeg de sugarsnaps en het vegetarische gehakt toe en bak 5 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Leg de omeletten op een bord, schep de vulling erop en klap dubbel. Bestrooi met de koriander.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie345 kcal
- Eiwit26 g
- Koolhydraten12 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd5 g