Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde kastanjechampignons uit de oven
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde kastanjechampignons uit de oven
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de steeltjes uit de champignons en hak ze fijn. Fruit de fijngehakte steeltjes met de fijngehakte sjalotjes in de olie in een hapjespan al omscheppend tot ze gaan slinken, laat het vocht verdampen. Hak de peterselie en oregano fijn en schep er van het vuur wat van door samen met de havermout, geraspte kaas en wat peper naar smaak door.
Stap 2
Vul de champignonhoedjes met dit mengsel en zet ze in de ovenschaal. Bak de champignons in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Serveer ze op een schaal.
Aanvullende benodigdheden
- - braadslede
Voedingswaarden
- Energie140 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten3 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
