Gevulde goulashsoep
Ingrediënten
Bereidingswijze Gevulde goulashsoep
Stap 1
Snijd de runderbraadlap in blokjes en bestrooi met de helft van de paprikapoeder, zout en versgemalen peper.
Stap 2
Verhit een soeppan met de boter en bak het vlees in 5 minuten rondom bruin. Schep om met het komijnpoeder en de cayennepeper en bak kort mee.
Stap 3
Voeg de tomatenblokjes met 750 ml water toe en verkruimel er de bouillontabletten boven.
Stap 4
Breng aan de kook en laat de soep op laag vuur met het deksel op de pan 60 minuten sudderen.
Stap 5
Schil intussen de aardappels en snijd in blokjes. Giet de geroosterde paprika af en snijd in reepjes. Snijd de knoflook uit de pot paprika's fijn.
Stap 6
Voeg na 60 minuten de knoflook met de met de aardappelblokjes en de groenten uit het groentepakket toe. Laat samen nog 30 minuten zachtjes koken.
Stap 7
Schep de paprikareepjes door de soep en warm door. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 8
Voeg indien gewenst naar smaak het resterende gerookte paprikapoeder toe.
Stap 9
Verdeel de gevulde goulashsoep over diepe borden of grote kommen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie409 kcal
- Eiwit31 g
- Koolhydraten32 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd9 g