Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde courgette met kippendij
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde courgette met kippendij
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de courgettes en verwijder de zaadlijsten. Verwijder de steel en zaadlijsten van de puntpaprika en snijd in blokjes.
Stap 2
Snijd de helft van de Chinese kool in dunne repen.
Stap 3
Marineer de kipdijreepjes 10 minuten met de kruiden.
Stap 4
Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af.
Stap 5
Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de kip in 5 minuten goudbruin.
Stap 6
Meng de rijst met de Chinese kool, paprika en kip. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 7
Verdeel de rijst over de courgettes en plaats 15 minuten in de oven. Leg de gevulde courgettes op de borden.
