Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde bietenpannenkoeken
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde bietenpannenkoeken
Stap 1
Pureer de eieren glad met de helft van de bieten en de melk. Giet in een kom en meng met het zelfrijzend bakmeel en een snufje zout.
Stap 2
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan op middelhoge stand. Bak hierin van het beslag pannenkoeken tot ze aan beide kanten lichtbruin zijn. Houd apart.
Stap 3
Verhit de rest van de olijfolie in de koekenpan en bak hierin de kikkererwten, knoflook, overige bieten en komijn circa 5 minuten. Schep in een kom en meng met de yoghurt, appel en de helft van de koriander. Breng op smaak met zout.
Stap 4
Schep dit mengsel op de pannenkoeken, rol op of vouw dubbel en bestrooi met de rest van de koriander.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie570 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten65 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd8 g