Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevuld peertje met tijm-amandelspijs en frambozensaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevuld peertje met tijm-amandelspijs en frambozensaus
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Neem de peertjes uit de wijn en verwijder het klokhuis met een lepeltje. Leg ze met de holte naar boven in de ovenschaal.
Stap 2
Meng de amandelspijs met de helft van de tijm en het ei tot een glad mengsel en vul de holtes ermee. Bak de peertjes 10 minuten in het midden van de oven.
Stap 3
Schenk wat frambozensaus op de borden en leg de halve peertjes erop. Bestrooi met nog wat tijm en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie195 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten26 g
- Vet6 gWaarvan verzadigd1 g