Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevuld appeltje met amandelkrokant en vanillecustard
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevuld appeltje met amandelkrokant en vanillecustard
Stap 1
Verwarm de oven voor op 160ºC. Meng voor de krokant het eiwit met de suiker en het amandelschaafsel. Verdeel over de bakplaat en bak onder in de oven in circa 20 minuten goudbruin. Bak tegelijkertijd de appels in het midden van de oven. Verhoog zodra de amandelen klaar zijn de oventemperatuur naar 180ºC en bak de appels nog 10 minuten verder.
Stap 2
Serveer de appels warm. Bestrooi met de amandelkrokant en schep een flinke lepel custard erbij.
Aanvullende benodigdheden
- - appelboor
- - ovenschaal
- - vershoudfolie
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie390 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten40 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd8 g