Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevarieerde vleesfondue
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevarieerde vleesfondue
Stap 1
Leg het gesneden vlees en de groenten in aparte kommen of leg alles naast elkaar op een grote schaal.
Stap 2
Breng de bouillon aan de kook. Roer de sojasaus erdoor.
Stap 3
Prik het vlees aan de foduevork. Kippenvlees moet door en door worden gaargekookt. Doop de blokjes biefstuk kort (ca. 2 minuten) in de bouillon. De gaartijd van de kalfsoester is ongeveer 2-3 minuten.
Stap 4
Gebruik eventueel (bij de Chinese winkel verkrijgbare) kleine metalen 'schepnetjes' om de stukjes groenten en taugé heel kort in de bouillon te laten zakken.
Stap 5
Schep na afloop van de maaltijd de sterke bouillon in kommen en drink hem op. Verdun de nogal zoute bouillon eventueel met wat water.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 fonduevorken
- - fonduepan
Voedingswaarden
- Energie250 kcal
- Eiwit46 g
- Koolhydraten4 g
- Vet5 gWaarvan verzadigd2 g
