Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gestoofde sla met tuinbonen, kabeljauw en krokante ham
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gestoofde sla met tuinbonen, kabeljauw en krokante ham
Stap 1
Smelt de boter op een hoge stand en voeg de dragon, knoflook, wijn, bouillon en sjalot toe. Breng aan de kook en kook onafgedekt tot het vocht voor de helft verdampt is.
Stap 2
Zet de warmtebron lager en voeg de sla en tuinbonen toe. Leg de kabeljauw erop. Stoof afgedekt circa 7 minuten, tot de vis gaar is.
Stap 3
Bak intussen de plakjes rauwe ham in een droge, hete koekenpan op middelhoge stand krokant. Verdeel de gestoofde sla met de bonen, kabeljauw en krokante ham over borden.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie340 kcal
- Eiwit36 g
- Koolhydraten9 g
- Vet14 gWaarvan verzadigd8 g