Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gesmolten ijscake
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gesmolten ijscake
Stap 1
Verhit de barbecue. Smelt de boter. Vet de koekenpannetjes met een kwast in met boter.
Stap 2
Smelt het roomijs en houd 2 el gesmolten ijs apart. Mix in een ruime kom de cakemix met de rest van het gesmolten ijs en klop er een voor een de eieren door.
Stap 3
Schenk het beslag in de pannetjes. Bak de ijscake in 25-30 minuten gaar op de barbecue op middelhoge temperatuur. De cake is gaar als een satéprikker er schoon uitkomt.
Stap 4
Meng intussen het poedersuiker met het resterende ijs tot glazuur. Voeg indien nodig een paar druppels water toe tot de gewenste dikte is bereikt.
Stap 5
Giet de glazuur over de cake en bestrooi met minimarshmallows en hagelslag naar keuze.