Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geroosterde wortelsalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geroosterde wortelsalade
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de bospeen met nog 2 cm loof eraan op een met bakpapier beklede bakplaat om met 2 el olijfolie, peper en zout en rooster in circa 20 minuten gaar.
Stap 2
Rasp voor de dressing de schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Meng het sap en de rasp met de hummus en breng op smaak met peper en zout.
Stap 3
Hak de peterselie fijn. Leg de geroosterde bospeen naast elkaar op een schaal en verdeel de dressing er in het midden over. Garneer met de peterselie en granaatappelpitjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie219 kcal
- Eiwit1 g
- Koolhydraten14 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd2 g