Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geroosterde-groentesalade met olijven-balsamicodressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geroosterde-groentesalade met olijven-balsamicodressing
Stap 1
Blancheer de peultjes 2 minuten, giet af en spoel er koud water over. Snijd een stukje van de onderkant van de asperges en halveer ze.
Stap 2
Meng de ingrediënten voor de dressing. Verdeel de rucola over borden. Verhit een grillpan of wok. Haal de asperges door de olie en rooster ze in 4-5 minuten beetgaar.
Stap 3
Verdeel de asperges met de tomaatjes en peultjes over de rucola. Rooster de bacon krokant in een grillpan.
Stap 4
Laat de geitenkaas licht smelten onder een hete ovengrill. Verdeel de dressing, bosui, bacon en geitenkaas over de salade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie350 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten9 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
