Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geroosterde groenterisotto met ricotta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geroosterde groenterisotto met ricotta
Stap 1
Verwarm de bouillon in een pan. Verhit de helft van de boter in een hapjespan en bak de gegrilde groenten, knoflook en 2/3 van de rozemarijn 5 min. op een middelhoge stand. Voeg de rijst toe en bak de korrels in 3 min. glazig.
Stap 2
Voeg een soeplepel bouillon toe. Roer en voeg de volgende soeplepel bouillon toe als de vorige door de rijst is opgenomen. Ga zo 15-20 min. door tot de rijst gaar is.
Stap 3
Verhit intussen de rest van de boter in een koekenpan en bak de tomaatjes op de snijkant met de rest van de rozemarijn en kappertjes 5 min.
Stap 4
Roer de ricotta door de risotto en breng op smaak met zout en/of peper. Schep in diepe borden en verdeel de tomaatjes erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie526 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten70 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd12 g