Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geroosterde groene asperges met burrata
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geroosterde groene asperges met burrata
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Was de zoete aardappel en snijd in gelijke grove stukken. Snijd de harde onderkant van de asperges.
Stap 2
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd in gelijke grove stukken.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook de zoete aardappelen in 5 minuten beetgaar. Giet af.
Stap 4
Verdeel de groene asperges, paprika en zoete aardappelen over een met bakpapier beklede bakplaat.
Stap 5
Verdeel 2 el olijfolie over het geheel en breng op smaak met zout en peper. Plaats de bakplaat 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Stap 6
Haal vervolgens uit de oven en verdeel de pesto olijfolie erover. Garneer met de rauwe ham en burrata.