Geroosterde Chinese kool met cashewnoten
Ingrediënten
Bereidingswijze Geroosterde Chinese kool met cashewnoten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de Chinese kool over de lengte in 6 stukken. Leg de Chinese kool parten met de snijkanten naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel er 2 el olijfolie over en breng op smaak met zout en peper. Rooster 25 minuten in de oven, tot de kool goudbruine randjes heeft.
Stap 2
Verwarm intussen een pan met de rode currypasta en tomato frito en breng al roerend aan de kook. Laat de currysaus 3 minuten zachtjes koken.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af.
Stap 4
Snijd de limoen in parten. Verdeel de cashewnoten over een bakplaat en rooster 5 minuten in de oven. Laat de noten iets afkoelen en hak grof.
Stap 5
Verdeel de rijst en geroosterde Chinese kool over de borden. Schenk er de currysaus over, garneer met de cashewnoten en leg er een limoenpartje bij.