Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geroosterde bloemkool met kipshoarma
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geroosterde bloemkool met kipshoarma
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de bloemkool in plakken van 1 cm dik. Mix met een blender de Parmezaanse kaas, het knabbelspek en de Italiaanse kruiden grof.
Stap 2
Leg de bloemkool op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel het kaasmengel over de bloemkool. Plaats 20 minuten in de oven tot de bloemkool gaar is en begint te kleuren.
Stap 3
Verhit een pan met 1 el roomboter en bak de maiskolven 10 minuten rondom zodat de mais gaat kleuren. Snijd de mais los van de kolf.
Stap 4
Verhit een pan met 1 el olijfolie op middelhoog vuur en bak de kipshoarma in 8 minuten gaar.
Stap 5
Leg de bloemkool op de borden en verdeel hier de mais en kipshoarma overheen.
Stap 6
Lekker met verse peterselie.