Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geroosterde bietjes met feta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geroosterde bietjes met feta
Stap 1
Verwarm de oven voor op 240°C.
Stap 2
Snijd de bietjes in partjes van twee cm dik en verdeel ze in de braadslede.
Stap 3
Verdeel de tijm met wat zout, versgemalen peper, balsamico-azijn en olijfolie erover.
Stap 4
Strooi de feta ertussen.
Stap 5
Schuif de braadslede in de oven en bak de bietjes in ruim een kwartier knapperig.
Stap 6
Kook de krieltjes in de schil in een pan met een flinke bodem water met wat zout in maximaal 10 minuten gaar.
Stap 7
Laat ze uitlekken in een vergiet.
Stap 8
Verdeel de bladsla over borden en schep de bietjes met feta erop.
Stap 9
Leg de krieltjes tussen de bietjes.
