Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gepofte zoete aardappel met tomatensalsa en feta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gepofte zoete aardappel met tomatensalsa en feta
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC.
Stap 2
Prik de zoete aardappels in met een vork en leg ze op de bakplaat. Pof de zoete aardappels in de oven in circa 50 minuten in hun schil gaar.
Stap 3
Meng intussen de tomaten met de ui, kappertjes, limoensap, olijfolie en oregano en breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Neem de aardappels uit de oven en laat ze een beetje afkoelen. Snijd ze in de lengte open en schep wat van de tomatensalsa erin.
Stap 5
Verbrokkel wat feta erover en bestrooi met de koriander. Lekker met gegrilde (wit)vis.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie280 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten26 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd5 g
