Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gepofte zoete aardappel met maissalsa
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gepofte zoete aardappel met maissalsa
Stap 1
Kook de maiskolf in circa 10 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 180ºC. Bestrijk intussen de zoete aardappels met 2 theelepels olijfolie en prik rondom in met een vork. Rooster de zoete aardappels in de oven in circa 15 minuten gaar.
Stap 2
Snijd de maiskorrels van de kolf en meng met de ui, koriander, ananas, rode peper, limoensap en de rest van de olie. Meng in een ander kommetje de crème fraîche met de dille.
Stap 3
Snijd de zoete aardappels doormidden en bestrijk de snijkanten met de barbecuesaus. Leg de aardappels op een bord en serveer met de crème fraîche en de salsa.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie300 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten39 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
