Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gepofte zoete aardappel met garnalen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gepofte zoete aardappel met garnalen
Stap 1
Prik de schil van de zoete aardappels in. Leg de aardappels in een cirkel op een bord of magnetronschaal en pof ze circa 10 minuten in de magnetron (800 Watt). Keer ze halverwege om.
Stap 2
Laat de aardappels buiten de magnetron even nagaren. Dep de garnalen droog.
Stap 3
Verhit de olijfolie met de knoflook en roerbak hierin de garnalen met de rode peper 3-4 minuten.
Stap 4
Verwarm de bonen met de tacosaus.
Stap 5
Halveer de aardappels in de lengte tot schuitjes, hol ze iets uit en vul ze met de bonen en garnalen. Bestrooi met de koriander en serveer met de zure room.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie395 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten30 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
