Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gepofte aardappeltjes met creme fraiche, bosui en spekjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gepofte aardappeltjes met creme fraiche, bosui en spekjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de aardappels met de olijfolie en bestrooi royaal met (zee)zout. Verdeel de aardappels over een bakplaat en pof ze in het midden van de oven in 30-35 minuten gaar.
Stap 2
Bak intussen de spekblokjes knapperig in een droge, hete koekenpan. Meng in een kom de crème fraîche met de bieslook, zout en peper.
Stap 3
Verdeel de crème fraîche over de aardappeltjes en bestrooi met de knapperige spekblokjes en bosui.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie465 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten41 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd12 g
