Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gember-wortelrösti met gepocheerd ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gember-wortelrösti met gepocheerd ei
Stap 1
Meng de wortel met de ui, gember, 2 eieren en de bloem. Vorm circa 12 platte stapeltjes van dit mengsel en druk ze een beetje aan zodat ze hun vorm behouden tijdens het bakken.
Stap 2
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de röstirondjes in circa 5 minuten per kant goudbruin.
Stap 3
Pocheer intussen de rest van de eieren in een pannetje met bijna kokend water en de azijn.
Stap 4
Verdeel de rucola over 4 borden. Leg daarop 3 röstirondjes per bord en verdeel de gepocheerde eieren erover. Serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie275 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten13 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd4 g