Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gemarineerde spareribs met zoete aardappel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gemarineerde spareribs met zoete aardappel
Stap 1
Steek de BBQ aan. Snijd 3 stengels bosui in schuine ringen van 1 cm dik.
Stap 2
Was de aardappelen en snijd deze in aan de bovenkant tot 1 cm van de rand. Scheur 4 stukken aluminiumfolie af.
Stap 3
Leg hier de aardappelen op en verdeel er 2 el zonnebloemolie overheen. Vouw dicht en leg 20 minuten op de BBQ.
Stap 4
Verdeel intussen 1 el zonnebloemolie over de spareribs en gril 10 minuten op de BBQ.
Stap 5
Snijd de dille fijn en meng de helft met de crème fraîche. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Verdeel de gesneden bosui, gefrituurde uitjes en overige dille over de spareribs.
Stap 7
Verdeel de crème fraîche over de zoete aardappelen en serveer naast de spareribs
Aanvullende benodigdheden
- - grillpan of bbq
Voedingswaarden
- Eiwit71.8 g
- Koolhydraten48 g
- Vet58.2 gWaarvan verzadigd24.3 g