Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gemarineerde kipdrumsticks met kerrie-kaasdip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gemarineerde kipdrumsticks met kerrie-kaasdip
Stap 1
Steek de barbecue aan. Snijd elke drumstick een paar keer in. Rooster de drumsticks in ca. 25 min. gaar op het rooster of in een grillpan. Keer regelmatig.
Stap 2
Maak intussen de kaasdip. Meng de kaas, crème fraîche, kerrie, karnemelk en 1 eetl. bieslook. Pureer met de staafmixer en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Bestrooi de drumsticks met de rest van bieslook en serveer met de kaasdip.
Aanvullende benodigdheden
- - barbecue
- - grillpan
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie206 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten3 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd6 g