Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gekookte eitjes met drie dipjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gekookte eitjes met drie dipjes
Stap 1
Kook de eieren 8 minuten. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte.
Stap 2
Snijd ondertussen voor het kruidenzout de bieslook heel fijn en meng het selderiezout en peper erdoor. Doe voor de notendip de notenmelange, tijm en het komijnzaad in de kom van de keukenmachine. Maal tot grof kruim.
Stap 3
Maak de kom van de keukenmachine schoon en doe de biet en truffelmayonaise erin. Pureer tot een gladde mayonaise.
Stap 4
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de eitjes met het kruidenzout, de notendip en bietenmayonaise.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
Voedingswaarden
- Energie448 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten7 g
- Vet38 gWaarvan verzadigd6 g