Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geitenkaassalade met gemarineerde kipreepjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geitenkaassalade met gemarineerde kipreepjes
Stap 1
Snijd de geitenkaas in plakken van 2 cm dik. Snijd de watermeloen in parten. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
Stap 2
Snijd de avocado in parten.
Stap 3
Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de parelcouscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af.
Stap 4
Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de kipreepjes 3 minuten zodat deze warm zijn.
Stap 5
Verdeel de geitenkaas over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats deze 7 minuten in de oven tot de geitenkaas goudbruin kleurt.
Stap 6
Meng de parelcouscous, raapstelen, avocado en watermeloen tot een salade.
Stap 7
Verdeel de salade over de borden. Garneer met de kipreepjes en geitenkaas.