Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geitenkaaslolly's met sinaasappel, pecannoten en port
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geitenkaaslolly's met sinaasappel, pecannoten en port
Stap 1
Rasp 1 theelepel van de schil van ½ sinaasappel. Snijd de andere helft in dunne plakken. Meng de sinaasappelrasp, een derde van de pecannoten en 2 eetlepels witte port door de geitenkaas. Verdeel dit in 8 porties en kneed er kort 8 balletjes van. Wentel ze door de rest van de noten.
Stap 2
Steek in elk balletje een prikker en leg circa 10 minuten in de diepvries, zodat ze stevig worden. Schenk 4 glazen witte port in. Verdeel de olijven over de waterglazen en zet in elk glas 2 lolly's. Hang een sinaasappelplak aan het glas en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - 8 satéprikkers
Voedingswaarden
- Energie255 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten7 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd6 g