Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geitenkaasfondue met krieltjes en spek
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geitenkaasfondue met krieltjes en spek
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC.
Stap 2
Omwikkel de krieltjes met het spek en bak ze in de oven in 25 minuten gaar en goudbruin.
Stap 3
Verwarm de melk met de tijm en laat circa 5 minuten pruttelen op een lage stand.
Stap 4
Meng de maizena met 1 eetlepel water. Voeg de roomkaas, geitenkaas en maizena toe aan de pan en roer door tot de fondue glad en romig is. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Neem de krieltjes uit de oven en bind er eventueel bieslook als ‘cadeaustrikjes' omheen.
Stap 6
Schenk de fondue in een warme fonduepan en serveer met de krieltjes, tomaten en wortels.
Aanvullende benodigdheden
- - fonduepan
Voedingswaarden
- Energie690 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten40 g
- Vet45 gWaarvan verzadigd24 g
