Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geitenkaas en blauwe-bessendressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geitenkaas en blauwe-bessendressing
Stap 1
Maak de slabladeren los, was ze in ruim water en maak ze droog (in een slacentrifuge). Scheur de bladeren in stukken en verwijder de harde nerven. Verdeel de sla over de borden en leg de plakjes geitenkaas erop.
Stap 2
Verwarm de blauwe bessen in een antiaanbak koekenpan al omscheppend tot de bessen openknappen. Roer er azijn, walnootolie en wat zout en versgemalen peper door en meng alles tot een dressing.
Stap 3
Schep de blauwe-bessendressing over de salade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie245 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten4 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
